Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

De Brabanthallen in ’s Hertogenbosch vormden afgelopen week weer het zakelijke middelpunt van de energietransitie in Nederland: met als thema samenwerken in transitie was de Nationale Energie Week de place to be voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met hoe Nederland de komende jaren verduurzaamt.

Is uw bedrijf goed energiebesparend bezig? Of wekt uw bedrijf misschien energie op? Dan maakt u kans op de EZK Energy Award Bedrijven 2021.

Wilt u uw vastgoed of wagenpark verduurzamen en energie slim inzetten? Green4energy is uw samenwerkingspartner voor zonnestroominstallaties laadinfrastructuur  en energiemonitoring.

De kwaliteit van de lucht die we inademen, heeft invloed op onze gezondheid. Wist je dat we per dag zo’n 11.000 liter lucht ademen? We halen gemiddeld bijna 22.000 keer adem. Elke dag!

Het Uddelse G2 Energy is volgens het Solar Payback survey de trotse producent van het grootste zonnewarmtepark ter wereld.  

Een belangrijk speerpunt van de energietransitie is het elektrificeren van gebouwen en transport. In het huidige landschap waar het stroomnet overbelast raakt komt die elektrificatie in gevaar.

Een ventilatiewarmtepomp is essentieel binnen de BENG-regelgeving. Tijdens de vakbeurs stelt DUCO vier slimme warmtepompconcepten voor op maat van de bewoner.

"Op 1 oktober ben ik gestart als nieuwe manager van Energy Storage NL, het platform voor energieopslag in Nederland. Een eervolle functie gezien de grote uitdagingen waar we momenteel voorstaan en de rol die energieopslag hierbij kan spelen."